Pvc Zeildoek Lassen Kopen? Beste winkel

Ben je het hele internet aan het afgaan naar een klein geprijsde PVC zeildoek die je voor buiten het hele jaar door pvc zeildoek lijmen kan gebruiken? Tegen alle weersinvloeden zijn de vele soorten dekzeilen die voor veel doeleinden van dienst kunnen zijn. Van warmte tot kou de zeildoeken zijn er perfect tegen bestand. Wij verkopen ook alle accessoires in onze winkel die je voor een PVC dekzeil kan gebruiken.

PVC dekzeil extra lang Zeildoeken van PVC die afkomstig zijn van de rol zijn helemaal effen, een zoomrand en zeilringen zitten er niet in. Je wilt je niet druk maken over de hoeveelheid? Je kan alle lengtes op het internet kopen. Alle lengtes zijn in onze website verkrijgbaar, het doek is makkelijk op de juiste lengte te knippen met een mes of schaar. Wil je genieten van flinke korting? Hoe meer je bestelt des te minder de prijs wordt.

Het is niet jouw probleem als wij een restje overhouden, de afstand die jij nodig hebt sturen we naar je op. Ook voor een klein stukje doek, dat is niet langer dan 49 meter, kan je bij ons slagen. De prijs valt stukken mee, en al helemaal met de kortingen die met regelmaat langs komen. PVC zeildoek is een lange tijd te gebruiken en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden zoals zon.

Door het geweven weefsel van polyester is het dekzeil gevormd.

De stevigheid komt van de vezel, de PVC laag is aan beide kanten aangebracht om daarna met lak te zijn afgewerkt Bovendien zijn de zeilen in ieder gewenst formaat en soort te koop in onze winkel. Maten tot 49 meter zijn te koop tegen een korting van 25%. Van deze restrollen hebben we er altijd minimaal 100 op voorraad. In ieder gewenste kwaliteit en dikte leverbaar. De restvoorraad kent een lekkere korting van 25%. Als je niet veel meter nodig hebt, is het slimmer om eerst bij de restvoorraad te kijken. In onze winkel zijn alle soorten zeildoek in restvoorraad aanwezig. Er kan 1 meter maar ook 49 meter op een restrol zitten.

Prima kwaliteit zoals de andere rollen zeildoek, verschillende diktes en sterktes. Het zeildoek is gemakkelijk te knippen of snijden. Het hele jaar door geven we korting van 25%, je hoeft dus niet af te wachten. Dus ook in de zomer als je voor de camping een stuk zeildoen nodig hebt of in je aanhanger op de bodem. Om de bodem van grondmateriaal schoon te houden bij bijvoorbeeld het vervoeren is het zeildoek meer dan geschikt. Ook voor overkappingen hebben we stevig transparant zeildoek voor bijvoorbeeld de veranda, zo zit je toch buiten en je bent beschermt tegen de regen die mogelijk in je veranda waait. Dit PVC zeildoek is opgebouwd uit één laag en volledig transparant zodat er voldoende licht binnen komt.