Snel Leren Kitesurfen Meer Info?

In Nederland zijn er veel stranden waar je kan leren kiteboarden.Meer ruimte kan geen kwaad want het wordt steeds gezelliger op het water. Er nog voldoende plek om Kitesurfen op een degelijke en weldoordachte manier te leren. Op een persoonlijke en veilige manier leren kitesurfen met kiteboarders Niels en Steven van www.leerkitesurfen.eu. Met onze rijpe leeftijd van 40 jaar biedt dit meer voordelen. Wij zullen de opleiding niet snel afwerken als het harder begint te blazen omdat wij dan zelf verlangen te kiteboarden. Voor jouw docenten zijn jouw securiteit en gemak ons nummer 1 en 2 belang. De kiteboard les maken we graag persoonlijk en op maat, waar we het kunnen houden. In deze cursus kunnen we alleen jou opleiden maar je kan ook iemand anders meenemen zodat beide van deze fantastische kitesurf dag kunnen genieten.

 

Leren kitesurfen in Nederland?

 

Op welke plekken en wanneer kan je het beste leren kiteboarden?

 

Leren Springen Met Kitesurfen De Geheimen.

 

Ga je de uitdaging aan om het kiteboarden te leren maar je weet niet in welke hoe leren kiten strandplaatsen dat kan? Op het blauwe oceaanwater in het buitenland met een lekker warm zonnetje, maar zijn daar wel kitescholen en staat daar voldoende luchtstroom? We maken je graag wegwijs over de plekken binnen ons eigen land. Voor kiteboarders is Nederland een geschikt land om een kiteboarder te zijn. In Holland tellen wij gemiddeld 100 winddagen per jaar, dat is lang niet mis om vermaak op het zeewater te maken met kiteboarden in eigen land. In het noorden van Nederland, de eilanden groep valt er lekker te varen in het najaar en winter.

 

Ik Wil Leren Kitesurfen Lees Hier Alles Over.

 

Het wordt wel eens goed fris op het water. Naarmate de zomer verstrijkt wordt het water minder warm, maar zelfs als je niet extreem fanatiek bent maar wel in bezit bent van een degelijk surfpak kun je van april t/m begin november kitesurfen. Als je bij ons gaat lessen, zorgen we er natuurlijk voor dat je een lekker warm surfpak tot je beschikking hebt. Er is altijd wel plek te vinden om de les te houden. Dit kan zijn van het brede stuk strand vanaf Horst tot Wijk aan zee of we kiezen voor Oostvorne tot Kijkduin.

 

Ga met ons mee voor kitesurfles.

 

Waar we het meest aanwezig zijn is tussen Zandvoort en Bloemendaal. Hier werpen we regelmatig onze behendigheid tot ver boven het strand. Hier zijn we vaak voor eigen afleiding maar we geven er ook wel kite lessen, er is wat dat aangaat een ruime keuze. Het belangrijkste natuurlijk om de meest geschikte strand te selecteren is onderworpen van de wind en welke richting het waait.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. We laten je niet spartelen in het zeewater, maar blijven je 1 op 1 begeleiden. Daarom controleren wij altijd eerst even hoe jij reageert in deze voor jou andere omgeving en hoe aangenaam je bent in het water. Dus voordat je een privé of duo kiteboard cursus boekt, is het in sommige gevallen praktisch om even te telefoneren en te kijken wat gepast is voor jou. Alles is geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting,want eventueel wil je wel tezamen onze cursus met een ander waar je vaker mee op avontuur gaat, of met een zoon of dochter.